Најновије

МОМИР РУШИ МИЛА: Булатовић на челу Демократског фронта да се освети Ђукановићу!

ПОДГОРИЦА- Лидер Нове српске демократије Андрија Мандић и његов потпредседник Славен Радуновић разговарали су у ресторану "Лазаро" у Подгорици с бившим председником Црне Горе Момиром Булатовићем, који им је обећао да ће се помоћи Фронту у протестима против Мила Ђукановића и његовог режима.
Момир Булатовић (Фото: mc.rs )

Момир Булатовић (Фото: mc.rs )

Булатовић се, тврди извор Информера, који је и сам био у ресторану "Лазаро", сложио са Мандићем и Радуновићем да је први интерес Црне Горе уклањање Ђукановића с власти. - Морамо их што пре скинути са грбаче. То је корумпирана екипа, спремна на све - поручио је Булатовић, тврди извор!

Велико појачање

Мандић се сложио с бившим председником Црне Горе, уз поруку да је Фронту потребно Момирово политичко знање. - То што ти знаш је драгоцено, а ја ћу ти, као што сам рекао, све то надокнадити ускоро. Чим се решимо Ђукановића - устврдио је Мандић. Лидер Нове је Булатовићу обећавао потпуну политичку реинкарнацију и нови ангажман. Утврдио је и како је Фронт близу остварења циља и свргавања актуелног режима. - Историја ће памтити ДФ по томе што је оборио Мила - истакао је Мандић. Славен Радуновић је упорно понављао како ДФ има план и да ће остварити оно што је наумио, као и да их у томе овога пута нико неће спречити. Фронтовци су Булатовићу ставили до знања да се враћају у Подгорицу да доврше посао који су започели 27. септембра. Истакли су и да се не плаше и да су спремни да иду до краја. Мандић је рекао и да га прича о имунитету не занима и да су он и његове колеге спремне да се суоче са сваким судом и да се једино Бога плаше. - Они који мисле да ће нас заплашити пендрецима и судовима грдно су се преварили. Видеће колико су се преварили и то врло брзо - казао је Мандић, уз опаску да је све што је испричао Булатовићу рекао и људима окупљеним на трибини у Пљевљима.

Треба окружити Мила

Подсетимо, Демократски фронт позвао је грађане да дођу у недељу 15. новембра на протест у Подгорици када ће формирати живи ланац, којим ће окружити државне институције и послати поруку "Опкољени сте". Окупљање ће почети протестним митингом на Тргу републике у 18 сати, након којег ће грађани формирати живи ланац који ће се протезати Улицом Новака Милошева, Балшићевом, улицом Слободе, Карађорђевим парком, Булеваром Светог Петра Цетињског, Улицом Станка Драгојевића и Бокешком. - На тај начин ћемо демонстрирати грађанску одлучност да мирним, ненасилним методама политичке борбе дођемо до реализације нашег циља и формирања прелазне Владе - поручују из ДФ.

Протест 5. децембра

У Демократском фронту постигнут је договор да такозвани велики протест буде одржан 5. децембра у Подгорици, сазнају "Дневне новине" из врха тог политичког савеза. Они сматрају да ће организовањем протеста након што Црна Гора добије позивницу за улазак у НАТО на министарском састанку у Бриселу 1. и 2. децембра, доказати црногорској и светској јавности да протести нису анти-НАТО, већ да је крајњи циљ смена актуелне власти, формирање техничке владе и организовање слободних и фер избора.
Прочитајте још:ОТКРИВЕН ПРАВИ РАЗЛОГ ОТМИЦЕ СРБА У ЛИБИЈИ: Отмичари помешали Србију и Украјину!СОРОШ НАЈАВЉУЈЕ ХАОС: Милијардер продаје деонице упола цене и купује злато! (ВИДЕО)Зашто је Запад опседнут Путином и зашто га Руси обожавају
Извор: InformerCG

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА