Најновије

НОСТРАДАМУС ВИДЕО СЕОБУ СИРИЈАЦА И УПОЗОРИО ФРАНЦУЗЕ: Руски старац, међутим видео је нешто друго!

Европа данас страхује као никада у познатој историји од сукоба светских размера, општенародних немира и побуна, а последњих месеци и - најезде муслимана.
Нострадамус (Фото: Јавно власништво)

Нострадамус (Фото: Јавно власништво)

Веровали или не, чувени француски пророк Нострадамус је још у 16. веку упозоравао на то. Он је са својим стиховима, картенима, одавно наговестио шта је данас почело да се догађа Европи и шта ће се тек догађати. Загонетним стиховима је унео немир који и данас јача. "Оријентални ће напустити своје стално боравиште, прећи преко Апенина, да виде Француску…и свакога ће својим бичем ударати”. Нострадамус је још тада поручио Француској: "Француско, труди се да моју реч узмеш у обзир…” и додао „због неслога и немарности Француске, Мухамеду ће бити отворен улаз. Ислам налази отворена места!” Велики Нострадамус је још додао: "Да би била на Дунаву, доћи ће са Рајне велика камила, а Германско царство из трбуха ће изјести исламски свет…”

Друга пророчанства

Наравно, време је показало да се многа пророчанства нису обистинила, али многа и јесу. Тако је непознати немачки свештеник у 17. веку рекао да ће "21. век бити доба страха и велике беде”. У књизи "Тајне пророка” он је написао да ће се тада "читаво човечанство борити против успостављеног поретка, доћи ће до великог рата у коме ће смртоносно оружје падати с неба, читав свет ће бити преокренут наглавачке, а доћи ће и до новчаних сломова и уништавања добара”. Закључује да ће људи "бити као без разума и мало поштовања чак и према најближима”. Поред описа смртоносног оружја које тада нису могли ни да замисле, за нас је занимљиво и виђење догађања на нашим просторима - југу Европе и Блиском истоку. "Једну сјајну земљу која се налази на југу Европе или на Блиском истоку покушаће многи да униште. Због ње ће многи народи ратовати, покушаће да је униште. Кад прође рат из кога ће се она поново родити, њу ће водити један краљ који ће бити прво најомраженији човек, а потом ће га сви волети”. Није тешко погодити о којој земљи се ради јер је свештеник на крају написао: „Многи ту земљу неће волети јер се зна да је бог у њој створио Адама и Еву и у њој је у давна времена био Рајски врт”. И бројни српски пророци су говорили о будућности, али углавном о опасностима за српски народ и нападима на њега. Занимљива су и предсказања из „Вечитог календара” који је 1880. године штампан. За 2014. су говорили да ће „господари-силеџије и владари кињити народ, да ће они то скупо платити кад се дигне кука и мотика…” Година 2015. биће обележена многим земљотресима, а "многи одважни људи ће потајно дизати народ на оружје против зулумћара који им сисају крв и један силни владар ће пропутовати Европом”. 2016. године биће великог рата и од једне државе ће се неколико провинција отцепити. За 2017. је наговештено да ће бити „пуна болештина”, а за 2018. да ће се „појавити многи хајдуци, отмице и велики бојеви”. Даље, следеће две године, Календар предвиђа сличну ситуацију, а за 2021. да ће се „појавити многе болести, а на народ ударене још веће дације и порези”. За 2022. прогнозирани су „страховите буне и бојеви”.

Шта кажу руски свештеници

Посебна прича, својствена и посебна, су о предвиђању будућности и мисли руских свештеника и пророка од 18. века до наших дана. Пре свега говоре о одбрани Русије од Запада, а посредно и од „неверника, муслимана". Тако је Св. Старац Пајсије Светогорац говорио крајем 18. да ће, коначно, „на Св.Софији у Цариграду засијати крст православни”, а монах-пророк Авељ 1796. да ће се „пред крај времена Руска црква слити у једно велико море са осталим земљама и племенима словенским”.

Турци ће нестати

Старац Пајсије Светогорац (1924-1994) је предсказао да ће се десити „многи догађаји повезани са Русима и Турцима”. "Турци ће нестати са карте - трећина ће постати хришћани, трећина ће изгинути у рату, а трећина се раселити по свету”. Пајсије наставља: "Средњи исток ће постати арена рата у коме ће учествовати и Руси, пролиће се много крви, а Кинези ће прећи реку Еуфрат и доћи до Јерусалима”. Уз то, како је рекао, биће разрушена Омарова џамија (Храм на стени) у Јерусалиму и тиме ће бити означен почетак обнове Соломоновог храма који је био подигнут на том месту.

Цео свет против православних

Још један руски далековидећи, старац Јосиф, говорио је пред смрт 2001, када је имао 85 година, да су „искушења давно почела”. Казао је да ће се "када Русија дође у помоћ Грцима, Американци и НАТО постарати да им се супротставе да не би дошло до спајања два православна народа”. "Против православних стаће и Јапанци и други народи а на територији бивше Византије биће велико бојиште. Само изгинулих биће око 600 милиона. У свему томе активно ће учествовати и Ватикан да би спречио јачање православља. Но то ће се Ватикану окренути, све до његовог потпуног уништења”.

Отац Тадеј

Свети српски пророк и велики боговидац, испосник и утешитељ српског народа, старац Тадеј Витовнички који се упокојио 2004. оставио је за собом бројна пророчанства. Рекао је да ће Косово постати противправно независно, али „да то није толико важно колико је важно да ми никада не потпишемо ту независност и да се покајемо за неке старе грехе које и сада понављамо”. А набројао је и грехе: нецрквеност, чедоморство, псовке, спиритизам, сујеверје, разврат, прељуба, неверство, непридржавање пословима и молитвама, содомија, погрешно васпитавање деце, непослушност и пркос деце према родитељима… Говорио је да ће „Америка ускоро пући као балон и да ће тек после њеног краха, Запада и НАТО, Срби ослободити Косово”. „Шиптари ће страховито бити брзо поражени тако да више на Косову неће бити ни једног Шиптара”. Тадеј је у једном тренутку упозорио и да ће Војводина уз помоћ Запада кренути путем сепаратизма. Најтеже ће бити, рекао је, у Војводини и Београду, а најсигурније у централној Србији. „Срби у Републици Српској, на крају после ослобођења Косова, Црне Горе и Војводине придружиће се уједињеној српској држави. Занимљиво је да је отац Тадеј упозоравао да се не купују куће поред великих река и да мовац треба улагати у некретнине у централној Србији. Поготову не треба, рекао је, куповати куће у Војводини и Београду, поред Саве и Дунава.
Прочитајте још:ПРОРОЧАНСТВА О КОСОВУ: Место о коме су говорили свети старци и старојапанско пророчанствоШта се од пророчанства везаних за Србе и Србију остварило, а шта тек треба да се оствариСВЕТСКЕ КАТАСТРОФЕ БАБА ВАНГЕ: Курск тоне, лешеви жртава су свуда!
Извор: Треће око

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА