Најновије

ШЕШЕЉ: Американци су кренули да мењају власт у Србији

Лидер Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ рекао је гостујући у специјалном издању емисије „Тешка реч“ да су Американци и „напредњаци спавачи“ кренули у рушење српске Владе Србије и премијера Александра Вучића.
Шешељ (Фото: Јутјуб)

Шешељ (Фото: Јутјуб)

– Америкнци су кренули да мењају власт у Србији… То се види кроз активности западних служби и кроз активности западног дипломатског кора… Амерички притисак почиње да расте. Спремни су да активирају своје „спаваче“ како међу опозицијом, тако и међу напредњачким спавачима – навео је Шешељ. Упитан на кога тачно мисли, он је прецизирао да говори о потпредседници Владе Зорани Михајловић. – Видите, то што је она прославила славу у Хајату и што јој је гост био Мајк Кирби, амерички амбасадор, довољно говори. Кирби је тиме послао Вучићу поруку да Зорана ужива америчку заштиту – рекао је Шешељ, истичући да су Американци спремни у сваком тренутку да изазову хаос. Према његовим речима, међу „напредњацима спавачима“ су и министарка локалне самоуправе Кори Удовички, али и председник Србије Томислав Николић. – Када је мене издао, Томислав Николић је спреман да изда и Вучића. Ето, видите, у Куриру су до јуче о њему писали свашта, а онда су напрасно престали. Куд ћете већи доказ да Николић ужива америчку подршку и заштиту- објаснио је Шешељ. Према његовим речима, амерички инструменти у Србији су и РТС, преко генералног директора Драгана Бујошевића, као и други медији и телевизије. Иначе, поред Шешеља, гости у студију ТВ Пинк су и политички аналитичар Дејан Вук Станковић и уредник Новог Стандарда Жељко Цвијановић.
Прочитајте још:„Ево како су дељене паре после поплава у Крупњу“БРИТАНСКИ МИНИСТАР: Разумемо везе Србије и Русије, али ваш интерес је ЕУПОДРЖАВАЈУ ПОЗИВ НА УСТАНАК?! Заказан протест због хапшења Фајгеља
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА