Најновије

ПОЛИЦИЈСКА ПОТЕРА У САРАЈЕВУ: Лопови покушали да опљачкају банку, из аутомата ранили пролазника!

САРАЈЕВО- Полиција Кантона Сарајево трага за починиоцима јутрашњег покушаја пљачке Рајфајзен банке на Илиџи.
Полиција Кантона Сарајево (Фото: mup.ks.gov.ba)

Полиција Кантона Сарајево (Фото: mup.ks.gov.ba)

Портпарол кантоналног Министарства унутрашњих послова (МУП) Ирфан Нефије је навео да је јутрос у 8.50 часова дошло до покушаја пљачке Рајфајзен банке у Рустемпашиној улици на Илиџи и употребе ватреног оружја, када је рањен случајни пролазник бициклиста. Из МУП-а је, недуго након што је повређени пролазник медицински збринут, стигла информација да је он подлегао задобијеним повредама. - Лекар је констатирао смрт нешто после 9 сати - рекао је Нефић. Тренутно нису познате информације о идентитету и старости страдалог. Он је нагласио да полиција трага за починиоцима. Непосредно након покушаја пљачке, наоружани пљачкаши су се упутили према излетишту Стојчевац, јавља Klix.ba. На место догађаја упућене су специјалне јединице МУП-а КС. Полиција је око 10 сати блокирала Велику алеју на Илиџи у покушају да ограничи простор којим се могу кретати.

Други инцидент: Ухапшен пљачкаш Рајфајзен банке у Храсном

Сарајевска полиција ухапсила је разбојника који је јутрос, уз претњу ватреним оружјем, опљачкао Рајфајзен банку у насељу Храсно у Сарајеву. Из Оперативног центра МУП-а Кантона Сарајево саопштено је да је лице чији су иницијали Х.Е. (26) у Улици Азизе Шаћирбеговић у 9:10 часова, уз претњу ватреним оружјем, украло непознату количину новца. Полиција је након хапшења код Х.Е. пронашла пиштољ. Након што је јутрос покушана и пљачка Рајфајзен банке на Илиџи, јаке полицијске снаге на излетишту Стојчевац трагају за наоружаним пљачкашима. У покушају пљачке један случајни пролазник на бициклу је рањен. Одмах је збринут на лицу места, али је убрзо подлегао повредама.
Прочитајте још:Репортажа из ослобођеног хришћанског града у Сирији: Демонска мржња терориста (ФОТО)ДОДИК: Срби су највећи страдалнициВучић: Србија разуме жртве у ратовима, али моли да и Бошњаци разумеју жртве које су Срби имали
Извор: klix.ba

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА