Најновије

ПРОТЕСТНА ШЕТЊА У БАРУ Мандић: Режим страхује од нових протеста у Подгорици (ВИДЕО)

Председник Нове српске демократије Андрија Мандић казао је да режим страхује од нових протеста у Подгорици, истичући да "репресивни апарат више неће смети да бије народ".
Мандић (Фото: ЈуТјуб)

Мандић (Фото: ЈуТјуб)

Како преносе Вијести, он је на скупу у Дому културе у Бару поновио да Демократски фронт неће разговарати са Милом Ђукановићем и Ранком Кривокапићем, наводећи да су очекивања да до испуњања захтева опозиције дође након дијалога у Скупштини “прича за лаковерне”. - Покушај режима да забрани наша окупљања јасан је сигнал њиховог страха. Половина силеџија које су нас засипале сузавцем и пендрецима, да могу да се врате уназад, неби послушало своје командире и напало народ. Репресивни апарат више неће смети да бије голоруки народ ни на једном окупљању - рекао је Мандић, истичући да су Владе у Македонији и Румунији пале када је на улице Букурешта и Скопља излазило много мање људи него у Подгорици. Након скупа организована је протестна шетња од Дома културе у Бару до храма Светог Јована Владимира, на којој је учествовало више стотина грађана. Шетња је протекла без икаквих инцидената, а Управа полиције је навела да ће због шетње која није пријављена надлежним органима, биће поднете прекршајне пријаве против одговорних у Демократском фронту (ДФ).
Bar - 7. novembar 2015, poslednje godine Đukanovićeve diktature. Posted by Sloboda Traži Ljude on субота 7. новембар 2015.
Како је новинар из Србије потурио подгоричком дневном листу скривнеу поруку у тексту "Стоп Милу" прочитајте ОВДЕ.
Прочитајте још:Гола наставница из Куманова дала отказ: Одбила да обрише еротске слике са Фесбука (ФОТО 18+)
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА