Најновије

Кад га је шутнула девојка која му је слала секси снимке, он јој се осветио овако (ВИДЕО 18+)

Након дуже везе пуне успона и падова, бивши дечко девојке са видео снимка је објавио низ слика преузетих из секс снимка уз фотографију њеног Фејсбук профила тако да су сви, који су одлучили да их погледају, сазнали њено име и презиме, али и локацију.
Осветио јој се... (Фото: Фејсбук принтскрин)

Осветио јој се... (Фото: Фејсбук принтскрин)

Ово је био његов "паклени план" да јој се освети тако што ће учинити да читав свет сазна за њен наводни неморал. То што је слике и снимке слала за његово приватно гледалачко задовољство и што уопште није џентлмен није забринуло армију интернет коментатора који су одмах скочили у напад са уобичајеним коментарима (ко јој је крив, што се снимала, тако јој и треба итд). Када је питала бившег дечка, он је порекао било какву одговорност, признавши само да није обрисао видео снимак до пре пар недеља и говоривши да су многи користили његов компјутер. Несрећна девојка је тек касније смогла снаге да исприча родитељима, који не само да су имали разумевања и пружили јој подршку у тешкој ситуацији, већ су и пронашли адвоката који се искључиво бави таквим случајевима.
(18+) Kada ga je šutnula devojka koja mu je slala seksi snimke, on joj se osvetio OVAKO xexe Posted by Naša PIZDA on петак 18. децембар 2015.

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА