Најновије

Горбачев: Могуће је да је убиство Немцова дело иностраних фактора

МОСКВА - Михаил Горбачeв, некадашњи председник СССР-а, изјавио је за агенцију Интерфакс да је прерано доносити било какве закључке у вези убиства Бориса Немцова, али да верује да постоји могућност да је то убиство извршено од стране неких фактора из иностранства.
Михаил Горбачев (Фото: eldiario.es)

Михаил Горбачев (Фото: eldiario.es)

"Мотиви за убиство Немцова се могу састојати у томе да се покуша дестабилизовати земља, да се ојача опозиција.... Међутим, прерано је доносити било какве закључке." - каже Горбачeв. "Оно што је важно је да починиоци буду ухваћени. То је тешко, у оваквим случајевима није лако пронаћи починиоце, јер таква кривична дела извршавају људи које је тешко пронаћи." - објашњава Горбачeв. Он је изразио уверење да постоји могућност да је убиство извршено по наруџби из иностранства, али да сумња да би западни лидери ишли у такву крајњост.
Прочитајте још:У тренутку убиства Немцов био у друштву украјинске секс бомбе (ФОТО)
"Запад покушава на све начине да се отараси Путина. Међутим, сумњам да би лидери на Западу ишли у такву крајњост и да би се одлучили на такав криминални акт." - каже Горбачeв. Горбачев је истакао да га је убиство Немцова веома потресло. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА