Најновије

Наташа Маза: Прогони ме обожаватељ

Певачица која ових дана пуни портале у читавом региону, везано за своје изјаве о елитној проституцији, Наташа Маза, несумњиво је на себе навукла гнев свих оних који су поклоници старлета које је прозвала. Међутим, има и оних који су на њеној страни и који јој отворено исказују своју подршку. Маза нам открива шта се ових дана десава у њеном животу након свих тих прича.
Фото: Фејсбук

Фото: Фејсбук

- И сама сам изненађена чињеницом колико људе занима све што се тиче проституције и поменутих старлета. То говори само у каквом времену живимо.Ових дана добијам гомилу порука, има ту свачега и нису баш пријатне , говор мржње и разне претње. Очигледно је да некоме много сметам. Међутим има доста и оних који ми шаљу поруке подршке и похвале за мене и моје песме. Маза се на фејсбук  профилу нашалила да доживљава судбину песме "Ко оставља руже" . Наиме анонимни обожаватељ је сазнао адресу где живи и оставио јој букет цвећа. - Помало ме плаши чињеница да неко тако лако може да дође до моје адресе, али ако ништа друго бар ми је прогонитељ романтик - каже Маза.
Прочитајте још: Миа Борисављевић раширила ноге, а то је само почетак! (ВИДЕО)Наша представница у проводу након избора за Мис
Извор Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА