Најновије

Леш тинејџерке пронађен после месец и по дана потраге: Отац препознао гардеробу

Последњи трачак наде породице Љиљанић да је њихова мезимица Николина (16), која је мистериозно нестала пре месец и по дана, још жива јуче је угашен, након што је обдукциони налаз показао да беживотно тело које је неколико сати раније пронађено у кориту реке Зете у месту Блатине-Грлићи, надомак Даниловграда, припада несрећеној девојчици.
Место где је тело пронађено (Фото: ЦДМ)

Место где је тело пронађено (Фото: ЦДМ)

Николинино беживотно тело, које је било заробљено у шибљу, према наводима комшија, понашли су њен отац и брат који су скоро свакодневно обилазили овај реон у потрази за њом. Наводно је отац Радомир, иако је тело било у јако лошем стању, препознао гардеробу у којој је била његова кћерка када је нестала и о свему обавестио полицију око 12.30 часова. Полиција је убрзо стигла на лице места и извршила увиђај, а по налогу тужиоца, Николинино тело је око 14.40 послато на Одељење патологије подгоричког Клиничког центра, како би се обдукцијом утврдио узрок и датум смрти. Прелиминарни резултати обдукције, према незваничним сазнањима, показали су да на телу девојчице није било трагова насиља те да смрт није наступила насилним путем, већ да је у питању дављење у води. Комшија Љиљанића је казао да су се до последњег момента сви надали да је Николина жива и да ће се ускоро вратити кући. - Ово је велика трагедија. Још не верујем у то. Био сам сад до Радомира, оца несрећне девојчице. Испичао ми је да је убеђен да је то она, јер је препознао гардеробу, те да је само питање да ли је убијена или ју је неко убио. Тело је изгледа било заробљено у шибљу и сада када је водостај опао се појавило ", казао је комшија који није желио да се представи. Николина Љиљанић, нестала је 23. јануара у касним вечерњим часовима. Данима након њеног нестанка мештани Даниловграда и Лазина, припадници полиције и Службе заштите су претраживали терен, у пречнику од неколико километара око куће Љиљанића, али трагова од Нине није било. Током истраге о нестанку Николине полиција је обавила разговоре са родбином, другарима, али опипљивог трага није било. И Интерпол Подгорица је расписао међународну потрагу Николином Љиљанић из Даниловграда. Нина је похађала Средњу медицинску школу у Подгорици.
Прочитајте још:НЕЗАБЕЛЕЖЕН СЛУЧАЈ: Отмичари мале Маше су имали помагачаНовосађани уместо мушкатли и петунија на тераси гаје марихуану
Извор: ЦДМ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА