Najnovije

Leš tinejdžerke pronađen posle mesec i po dana potrage: Otac prepoznao garderobu

Poslednji tračak nade porodice LJiljanić da je njihova mezimica Nikolina (16), koja je misteriozno nestala pre mesec i po dana, još živa juče je ugašen, nakon što je obdukcioni nalaz pokazao da beživotno telo koje je nekoliko sati ranije pronađeno u koritu reke Zete u mestu Blatine-Grlići, nadomak Danilovgrada, pripada nesrećenoj devojčici.
Mesto gde je telo pronađeno (Foto: CDM)

Mesto gde je telo pronađeno (Foto: CDM)

Nikolinino beživotno telo, koje je bilo zarobljeno u šiblju, prema navodima komšija, ponašli su njen otac i brat koji su skoro svakodnevno obilazili ovaj reon u potrazi za njom. Navodno je otac Radomir, iako je telo bilo u jako lošem stanju, prepoznao garderobu u kojoj je bila njegova kćerka kada je nestala i o svemu obavestio policiju oko 12.30 časova. Policija je ubrzo stigla na lice mesta i izvršila uviđaj, a po nalogu tužioca, Nikolinino telo je oko 14.40 poslato na Odeljenje patologije podgoričkog Kliničkog centra, kako bi se obdukcijom utvrdio uzrok i datum smrti. Preliminarni rezultati obdukcije, prema nezvaničnim saznanjima, pokazali su da na telu devojčice nije bilo tragova nasilja te da smrt nije nastupila nasilnim putem, već da je u pitanju davljenje u vodi. Komšija LJiljanića je kazao da su se do poslednjeg momenta svi nadali da je Nikolina živa i da će se uskoro vratiti kući. - Ovo je velika tragedija. Još ne verujem u to. Bio sam sad do Radomira, oca nesrećne devojčice. Ispičao mi je da je ubeđen da je to ona, jer je prepoznao garderobu, te da je samo pitanje da li je ubijena ili ju je neko ubio. Telo je izgleda bilo zarobljeno u šiblju i sada kada je vodostaj opao se pojavilo ", kazao je komšija koji nije želio da se predstavi. Nikolina LJiljanić, nestala je 23. januara u kasnim večernjim časovima. Danima nakon njenog nestanka meštani Danilovgrada i Lazina, pripadnici policije i Službe zaštite su pretraživali teren, u prečniku od nekoliko kilometara oko kuće LJiljanića, ali tragova od Nine nije bilo. Tokom istrage o nestanku Nikoline policija je obavila razgovore sa rodbinom, drugarima, ali opipljivog traga nije bilo. I Interpol Podgorica je raspisao međunarodnu potragu Nikolinom LJiljanić iz Danilovgrada. Nina je pohađala Srednju medicinsku školu u Podgorici.
Pročitajte još:NEZABELEŽEN SLUČAJ: Otmičari male Maše su imali pomagačaNovosađani umesto muškatli i petunija na terasi gaje marihuanu
Izvor: CDM

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA