Најновије

ВУЧИЋ ТВРДИ: Мени не заповедају тајкуни, него народ!

Премијер Александар Вучић поновио је данас да има доказе да бизнисмен Мирослав Мишковић стоји иза кампање која се води против њега и поручио да Србија више није тајкунска држава, те да ће њему заповедати само народ на изборима.
Александар Вучић (Фото: Јутјуб принтскрин)

Александар Вучић (Фото: Јутјуб принтскрин)

Одговарајући на питање новинара у Обреновцу како коментарише наводе појединих медија да Мишковић стоји иза одређених протеста против њега, Вучић је рекао да је Мишковић иза многих ствари и да ту нема изненађења. - Човек иде по списку и гледа ко год негде нешто има да каже против мене, каже му да би да помогне, али да само мало јаче то каже против Вучића - истакао је премијер нагласивши да за такве тврдње поседује и доказе. - Ја сам председник Владе и с тим се не играм - подвукао је Вучић додавши да је спреман да покаже доказе за своје тврдње свим надлжним органима. Он је додао да проблем у земљи представљају Мишковић и његови тајкуни, "они који су суштински управљали овом земљом". - То је зато што више нема кредита које могу да повуку да држава плаћа од 100 до 200 милиона на крају сваке године. Ово није више тајкунска држава. Мени не наређују тајкуни, мени заповеда само народ на изборима и у томе је суштинска разлика и тако ћемо се понашати и убудуће - закључио је Вучић.
Прочитајте још:СМРТ ХЕРОЈА: Хеликоптер се срушио због квара?Џихадисти отели српске лекаре у Либији тврди Си Ен ЕнСКАНДАЛОЗНИ КОМЕНТАРИ ХРВАТА: „Штета што Шешељ није био у срушеном хеликоптеру“! (ФОТО)
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА