Најновије

ШИРОКО ЗА ЗЕТА, СВЕ ИЗ БУЏЕТА: Муж Јоргованкине ћерке нас месечно кошта 4.500 евра!

Немања Секицки доспео је у српску дипломатију захваљујући споразуму о преузимању из МУП-а, где је радио у сектору аналитике у Новом Саду.
Јоргованка Табаковић (Фото: mc.rs )

Јоргованка Табаковић (Фото: mc.rs )

Иако Министарство спољних послова као државну тајну крије зараду Немање Секицког, зета гувернерке Јоргованке Табаковић, сазнаје се да овај новопечени дипломата месечно зарађује око 2.500 евра као други секретар Амбасаде Србије у Риму! Извор из дипломатије открива да уз плату прима и додатак на дете и супругу, гувернеркину старију ћерку Ивану, који није мања од 500 евра, а МСП породици Секицки плаћа и стан, око 1.500 евра. Секицки, који је потпуно неискусан и неквалификован, доспео је у српску дипломатију захваљујући споразуму о преузимању из МУП-а, где је радио у сектору аналитике у Новом Саду. Занимљиво је да се лансирање новог дипломатског кадра директно у Рим десило 1. октобра 2012, дакле само два месеца од избора Јоргованке Табаковић на функцију гувернера. На питање шта су главне референце у радној биографији које су препоручиле Секицког на ову дипломатску дужност, МСП нам је одговорио да је он дипломирани правник! Из МУП-а већ данима одбијају да одговоре када је Секицки засновао радни однос у полицији и на којим је пословима радио.
Прочитајте још:Вучић: Рад ниjе идеологиjа, много тражи од свакога од насПрозвали су је Багира- црни пантер: Прва Српкиња добровољац распоређена у Дебаљцеву
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА