Најновије

ХАОС У НАЈАВИ: МУП забранио сутрашњи скуп СРС, Шешељ одлучио да ипак буде одржан! (ВИДЕО)

БЕОГРАД - МУП је забранио најављени анти-НАТО скуп Српске радикалне странке поводом обележавања годишњице НАТО агресије, али је лидер радикала, др Војислав Шешељ, упркос забрани, одлучио да одржи заказани скуп, сазнаје Правда.
Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

"Службеници ПС Савски венац уручили су, данас у 16:46 сати, допис Српској радикалној странци којим нас обавештавају да јавни скуп заказан за уторак 24. март 2015. године, у 12 часова испред срушене зграде Генералштаба, није могуће реализовати с обзиром да ће се, како стоји у образложењу, истог дана на том простору одржати државна церемонија поводом обележавања годишњице НАТО агресије којој ће присуствовати високи државни званичници и представници међународне заједнице", кажу у СРС. Српска радикална странка саопштава да је сутрашњи скуп пријављен у свему у складу са законом као и да је скуп пријављен недељу дана раније него што је скуп пријавила Влада Републике Србије, стоји у званичном саопштењу радикала. С обзиром на то да је Српска радикална странка, пред законом, правно лице које је равноправно са државом, те да Влада нема приоритет за одржавање скупа, већ приоритет одређује редослед подношења пријаве за одржавање јавног скупа, јасно је да је полицијска забрана скупа противправна. Из наведених разлога Српска радикална странка ће ипак одржати забрањени скуп у заказано време на заказаном месту, кажу радикали.
Прочитајте још:
Позивамо све чланове СРС и све остале српске патриоте да нам се прикључе, да покажемо немирење са самовољом режима, поручују из СРС. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА