Најновије

"Суза" пети наставак еротског серијала "Осамдесет дана"

Издавачка кућа Евро-Ђунти објавила је пети наставак серијала "Осамдесет дана" под насловом "Суза". Овај еротски серијал, који потписује аутор сакривен иза псеудонима Вина Џексон, привукао је пажњу читалаца како у свету, тако и у Србији, па су романи под насловом Осамдесет дана (Пожуда, Усијање, Везивање, Балерина) прошле године били у врху топ листе најпродаванијих издања ове куће. 
Насловна Евро-Ђунти

Насловна Евро-Ђунти

"Одувек сам сањарила како ћу се једног дана заљубити, осетити истинску, безусловну љубав". Лили има само двадесет једну годину, још не зна шта жели од живота, али је увек осећала да јој је тесно у сопственој кожи, да јој нешто недостаје, да тек треба да испуни најскривеније жеље. У Лондону, савршеном граду за нови почетак, упознаје неустрашиву Лијану, која је уводи у узбудљив свет страсти и авантура. Три мушкарца, три прилике да бунтовна музичарка спозна себе и, мало-помало, прихвати своју чулност. Од страствене везе лишене емоција, преко узбудљиве авантуре с неодољивим бубњарем чувене рок групе, а затим и са славним фотографом, Лили стиже до загонетне жене која ће је охрабрити да без зазора истражује своје жеље и фантазије. Ипак, ни најсмелије пустоловине у мутним вировима паралелног света, у којем путеност не познаје границе неће јој донети мир. Да ли је оно за чим Лили трага све време било ту, надохват руке? Да ли је Лили довољно мудра да прихвати своју природу? Заводљива и романтична – по мишљењу читалаца и најуспелија – прича о једној од споредних јунакиња прва четири романа из серијала "Осамдесет дана".
Прочитајте још:Лагуна формира књижевни клуб за све љубитеље писане речи(ТРЕЈЛЕР) Нова комедија Адама Сендлера – „The Cobbler“
Извор: Правда/Марија Гојковић  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА