Најновије

Блам: Хрватски специјалци промашили адресу па препали пензионере

ЗАГРЕБ - Хрватски специјалци у пуној опреми извели су опсаду породичне куће у загебачком насељу Гајинци, а акција хапшења би била савршена да није било једног пропуста - одиграла се на погрешној адреси, пише данас „Јутарњи лист”.
Хрвати се обрукали (Фото: Јутјуб)

Хрвати се обрукали (Фото: Јутјуб)

Специјалци су окружили кућу у послеподневним сатима, хитро се распоређујући око објекта, праћени једино немим погледима изненађених суседа. Један иза другога, с пушкама припремали су се за упад и акција је била изведена готово савршено - проблем је био једино у томе да су нападали погрешну кућу јер је пре пет година дошло до промене кућних бројева у тој малој улици. Наиме, кућни број који су специјалци тражили налазио се сада 50 метара даље низ улицу, па је уместо на објекат у којем се, према полицијским информацијама, налазио наводно опасни криминалац, напад био усмерен на кућу двоје пензионера.
Прочитајте још:„Доктор“, који је сексуално злостављао дечака пред његовим родитељима добио 20 месеци затвора (ВИДЕО)Хрватски новинар зезао Вучића преко телефона! (ВИДЕО)
Кроз врата су ушли у мали ходник и затим у собе, да би у дневном боравку затекли само двоје престрављених пензионера. Схвативши шта су направили, без речи су напустили кућу и као да се инцидент није догодио у колони упутили према траженој кући где су и затекли мушкарца којег су тражили, а он им се, наводно, без проблема предао. Да ствар буде гора, и сама информација о човеку кога су тражили била је погрешна, па је ухапшени мушкарац одведен на препознавање и након негативне индентификације пуштен. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА