Најновије

ХАЏИЋЕВЕ КОМШИЈЕ: Горана вратили да умре!

Житељи новосадске Улице Арањи Јаноша, у којој се налази породична кућа бившег председника РСК Горана Хаџића, огорчени су чињеницом да је он у Србију, после четири године проведене у хашком притвору, дошао смртно болестан.
Горан Хаџић (Фото: Јутјуб)

Горан Хаџић (Фото: Јутјуб)

Хаџићеве комшије надају се, ипак, да ће некадашњи лидер крајишких Срба смоћи снаге да се опорави, излечи од рака и тако избегне судбину бројних сународника из Схевенингена. - Сви релативно млади Срби су оболели од рака или умрли у Хагу. Како то да нико други није оболео, него само наши?! И Горана су вратили да овде умре - огрочено прича Хаџићев комшија Милан В., док његов пријатељ Станко, загледан у Хаџићев дом, додаје да из Хага враћају "само полумртве и мртве Србе": - Горан није био никакав крвник да га и болесног мрцваре. Свима кажемо да је наш комшија добар човек, а не злочинац! С обзиром на то да је хашки суд наложио Хаџићу да не напушта Нови Сад и околину, даље лечење ће највероватније бити настављено на Институту за онкологију у Сремској Каменици.
Прочитајте још:РУДАРИ НАПАЛИ ЦИПРАСА: Демонстрирали на улицама Атине јер се плаше да ће остати без посла!Украјинског новинара Бузина убили проруски ставови
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА