Најновије

Додик и Дачић траже очување мира у региону

БАЊАЛУКА- Председавајући ОЕБС-у и министар спољних послова Србије Ивица Дачић и председник Републике Српске Милорад Додик осудили су терористички напад на полицијску станицу у Зворнику у којем је убијен један, а рањена два полицајаца, те констатовали да је у овом тренутку од изузетне важности очување мира и сигурности.
Милорад Додик (Фото: flickr)

Милорад Додик (Фото: flickr)

На састанку у Бањалуци је оцењено да Република Српска годинама негује добру сарадњу са ОЕБС-ом, а изражено је очекивање да ће та сарадња бити настављена и убудуће, саопштено је из кабинета председника Републике Српске. Наведено је да је Додик информисао Дачића и о осталим актуелним политичким питањима у Републици Српској и БиХ. Састанку су присуствовали и шеф мисије ОЕБС-а у БиХ Џонатан Мур, премијерка РС Жељка Цвијановић и амбасадор Србије у БиХ Станимир Вукићевић.
Прочитајте још:МИСТЕРИЈА НИКОЛИЋЕВОГ „ФАЛКОНА“: Дугме „emergency slot“ није могло бити случајно укључено!Суд одбио захтев за поновно суђење: Татон није скочио сам, него је убијен!
Дачић је раније данас отворио канцеларију ОЕБС-а у Дрвару. Церемонији су присуствовали највиши званичници БиХ, као и највиши међународни званичници у тој земљи. Извор: Спутњик

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА