Најновије

Санда Рашковић Ивић: Вучић је за "Вол стрит журнал" открио да је лажов и издајник!

БЕОГРАД - Истог дана када је председник Србије Томислав Николић руској агенцији „Интерфакс“ изјавио да Србија неће зарад уласка у Европску унију да призна независност Косова, јер „на такав услов не би пристао ни један народ“ и да „на то могу пристати само робови“, председник Владе Александар Вучић је у интервјуу њујоршком „Вол стрит журналу“ наговестио да ће предложити да се у оквиру најављених промена Устава Србије избрише преамбула којом су Косово и Метохија утврђени као део Србије, каже др Санда Рашковић Ивић, председница ДСС-а.
Санда Рашковић-Ивић (Фото: Јутјуб)

Санда Рашковић-Ивић (Фото: Јутјуб)

Очигледно је да Устав Србије смета Александру Вучићу јер чува државу од даљег распарчавања. Све акте који власт закључује, а који воде признавању независности Косова, Устав чини незаконитим, а одговорне за њихово потписивање подложним кривичном прогону и одговарајућим санкцијама, оцењује председница Демократске странке Србије у изјави достављеној медијима. Све је мање простора остало српској Влади и њеном председнику да наставе са лагањем грађана Србије. Од истине, да су дубоко загазили на путу изневеравања интереса државе и народа, не могу више да их заштите ни изливи лажног патриотизма усклицима „не дам Газиводе!“, каже Санда Рашковић Ивић.
Прочитајте још:Чепурин: Срби и Руси никад нису ишли једни против другихСЛУЧАЈ ГЕОРГИЈЕ: Раскола нема без свештенства…Вучић: Постоје информације да се спремају инциденти на Косову!
Ономе, ко предаје цело Косово и Метохију и свој народ, не може више да се верује ништа од онога што каже у Србији, јер истину говори само у Вашингтону и Берлину. Тако смо из америчких медија и добили потврду онога што је и пре тога било јасно: да ће председник српске Владе да предложи измену Устава која ће да му омогући спровођење финалног чина издаје државе и признавања независности Косова, као услова пријема Србије у Европску унију и даље подршке западних ментора, стоји у новом саопштењу Рашковић Ивић. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА