Најновије

"Детективова ћерка" роман који ће вас оставити без даха

Роман "Детективова ћерка" британске ауторке Лесли Томсон од недавно је доступан и нашој публици захваљујући издавачкој кући Евро-Ђунти.
Евро-Ђунти-насловна страна

Евро-Ђунти-насловна страна

У питању је психолошки трилер који је на Острву привукао велику пажњу и био на првом месту Саинсбурy листе најпродаванијих електронских књига. Одлука Кејт Роксмит да крене у шетњу речном обалом многима је променила живот. Њено убиство потресло је целу земљу, против њеног мужа, главног осумњиченог, никада није подигнута оптужница, а њен син је одрастао у интернату, без љубави и топлине. Инспектор Дарнел је, решен да пронађе кривца, одлучио да преврне сваки камен, али потпуно обузет тим случајем, није приметио да мало–помало губи сопствену кћер, кивну на несрећну Кејт Роксмит, која јој „краде очеву пажњу“. Тридесет година касније, док рашчишћава очеву кућу после његове изненадне смрти, Стела наилази на прашњав досије случаја Роксмит, случаја који је остао нерасветљен. Стела зна да мора да га уништи. Ипак, отворила је кутију, и не слутећи да ће из ње покуљати зло. Лесли Томсон је завршила Универзитет у Брајтону а мастер студије на Универзитету у Сасексу. Предаје на колеџу Вест Дин Грега Мосеа. За свој дебитантски роман "А Kind of Vanishing" 2010. године добила је награду Тhе Peoplе's Book Prize. Са партнером живи у Луесу.  
Прочитајте још:Милена Милетић „чувар“ културе„Фројдова љубавница“, роман који открива тајне несвакидашњег љубавног троугла
Извор:Правда/Марија Гојковић

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА