Најновије

Император Рима: Новак поново поразио Федерера

РИМ- Најбољи тенисер света Новак Ђоковић освојио је титулу на Мастерсу у Риму, тријумфом у два сета над Роџером Федерером из Швајцарске.
Новак Ђоковић (Фото: Википедија)

Новак Ђоковић (Фото: Википедија)

Новак је до 19. победе у 39. међусобном дуелу са Федерером дошао са 6:4, 6:3, после једног сата и 16 минута игре и тако по четврти пут освојио трофеј у 'вечном граду'. Српски тенисер је у Риму претходно славио 2008, 2011. и 2014. године, а сада је освојио своју 24. Мастерс титулу, пету ове сезоне, а 53. укупно у каријери. Ђоковић се на тај начин осамосталио на другом месту по броју Мастерс титула, сада има једну више од Федерера, а само три мање од Рафаела Надала на врху.
Прочитајте још:Ђоковић у финалу РимаКОКАИН У КРВИ: Шта чека Николу Рађена?
Први рекет света је против Федерера одиграо готово рутински меч. У првих осам гемова првог сета виђена је велика борба, Федерер је чак први стигао до прилике за брејк, али када се Новак одбранио, уједно је преузео контролу над тим дуелом. Врло брзо стигао је до брејка, потом је наставио са доминантном игром у другом сету, пошто је одузео сервис Швајцарцу и од тада се није освртао док није дошао до сјајног тријумфа. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА