Најновије

Бабић: За Шешеља важе Устав и закон Србиjе

БEOГРAД - Шеф посланичке групе Српске напредне странке Зоран Бабић изjавио jе данас да ће у случаjу Воjислава Шешеља држава поступити сходно Уставу и закону, jер jе лидер СРС грађанин Србиjе за кога важе Устав и закон Србиjе.
Зоран Бабић (Фото: Јутјуб)

Зоран Бабић (Фото: Јутјуб)

Бабић jе на TВ Пинк оценио да однос са Хашким трибуналом "не може да се заснива на игри тениса" и да Шешељ "ниjе лоптица да jе пребацуjемо са jедног у друго двориште". "Намере нису биле искрене, ни када после десетак, 12 година ниjе добио пресуду, ни када jе пуштен на привремену слободу и да не веруjе ни да су сада", оценио jе Бабић. Шеф посланичке групе СНС jе оценио да у Скупштини Србиjе не постоjи опозициjа, jер jе лидер ДС Боjан Паjтић покраjински премиjер. Oн jе истакао да jе критика увек добра и да jе спреман да чуjе другачиjе мишљење, али да jе комуникациjа тешка када, са друге стране, добиjе мржњу и салве увреда од коjих нико у Србиjи неће живети боље. Бабић jе указао на "непоштене радње министара и високих функционера бившег режима коjих су пуни специjални судови за организовани криминал, од господина (Oливера) Дулића, господина (Саше) Драгина, од свих оних ствари коjе и дан данас ради господин Паjтић у Развоjноj банци Воjводине".
Прочитајте још:Ко је заправо „Украјинац“?Руска специјална јединица: Има ли ко јачи? (ФОТО)Македонија одбила да учествује на НАТО вежби против Русије: Србија се прирпема за одбрану Летоније, Естоније, Литваније и Пољске
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА