Најновије

Крвави пир Албанаца однео животе 5 полицајаца, убијани и цивили!

КУМАНОВО- Пет полицајаца је погинуло а 30 је повређено у данашњим сукобима у Куманову, изјавила је македонска министарка унутрашњих послова Гордана Јанкуловска која није желела да спекулише о броју цивилних жртава али ни о жртвама међу нападачима.
Јанкулоска (Фото: Википедија)

Јанкулоска (Фото: Википедија)

Она је на конференцији за новинаре истакла да жртава има и међу цивилима, али да не жели да даје информација јер је осетљив тренутак и много емоција међу грађанима да би се давале непотпуне информације. Према њеним речима, полиција је и даље на терену, акција траје и високо ризична је. Она је рекла да је погинуло пет полицајаца а 30 их је рањено. Саопштила је да су међу полицајцима погинули Жарко Кузмановски (34), Ненад Серафимовски (28) и Сашо Самоиловски (32) и још два полицајца чија имена нису саопштена. Шест полицајаца је рањено када се већа група терориста предавала. Јанкуловска је навела да су терористи били добро тактички утврђени и да је полиција уложила огромне напоре да се спасе животе цивила. Према њеним речима, прва група терориста ухваћена је око 18 часова и тада је око 20 њих изашло из подрума и дворишта кућа у којима су били утврђени.
Прочитајте још:Погледајте како је Моторола са „Спартанцима“ продефиловао на војној паради (ВИДЕО)Путин упозорио Европу и указао да је политика Америке неофашизам! (ВИДЕО)
Министарка је навела и да нема информацију о тачном броју жртава међу терористима. Додаје да су нападачи из једне суседне земље и Републике Македоније. Јанкуловска није могла да каже тачан број нападача ни ухапшених, јер немају потврду да су сви приведени учествовали у нападу, или помагали нападачима. "Последња приведена је и група у којој је било и жена и деце, па тек треба да се испита њихова улога", наглашава она. Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА