Најновије

Додик: Опозиција из Српске издајничка фаланга

БАЊА ЛУКА - Председник Републике Српске, Милорад Додик, данас је изјавио да је "опозиција издајничка фаланга на нивоу БиХ, која ради на издаји интереса Српске и њене позиције".
Додик (Фото: РТРС)

Додик (Фото: РТРС)

- Без обзира што говоре да се боре за интересе Републике Српске, знамо их из периода када су преносили наше надлежности на нивоу БиХ. И тада су говорили да се боре за Српску, што није тачно - рекао је Додик новинарима након састанка владајуће коалиције. Он је подсетио да БиХ није била планирана као држава, јер није имала војску, полицију, фискални систем и судтво. - БиХ је била предвиђена као савез држава. Наши напори су ишли у правцу очувања Дејтонског споразума и СНСД са коалиционим партнерима бори за тај споразум, а не за оно што је у међувремену наметнуто - додао је Додик.
Прочитајте још:Додик: Опозиција разбија Републику Српску у сарадњи са Изетбеговићем
Додик је на крају додао да сви који политички размишљају као владајућа коалиција морају знати да је Република Српска у већој опасности него раније, јер су инсталисане издајничке структуре на нивоу БиХ које неће презати да дестабилизују Републику Српску. Извор: Независне новине

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА