Најновије

ШЕШЕЉ: Рано су се неки порадовали - боље ми је!

Лидер Српске радикалне странке открива да му је у понедељак изненада позлило, али да се данас већ осећа много боље и да се ускоро враћа у политичку арену!
Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Шешељ истиче да је тренутно погоршање његовог здравственог стања највероватније уследило као последица хемиотерапије коју је примио пре две недеље: - Преполовио ми се број леукоцита, па ми је пао имунитет. Доктор Милован Бојић ми је рекао да су такве ствари очекиване. Опет ми је саветовао да носим ону хирушку маску на лицу, да ме неко не би заразио, али не пада ми на памет да то радим - каже Шешељ. Лидер СРС додаје да ће морати да разочара све који су се понадали да му је дошао крај: - Жао ми је, али џабе су се радовали! Немам још намеру да умирем, бар док не обавим све послове које сам зацртао! Шешељ открива да га за викенд очекује нова хемиотерапија: - Сад је ред на другу дозу. Иначе, лекари су ми одредили хемиотерапију како се канцер који имам на јетри не би проширио. После тога ћу највероватније ићи на операцију. Не брините, ускоро се враћам на посао - поручио је Шешељ.
Прочитајте још:СРС: По налозима Европске уније и ММФ-а режим фиктивно смањује буџетски дефицитДа ли је Анджеј Дудa нови Орбан у ЕУ
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА