Најновије

ОПУШТЕНО: Ђоковић у трећем колу Вимблдона

ЛOНДOН - Први тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у треће коло Вимблдона, пошто jе данас савладао Финца Jарка Ниjеминена са 6:4, 6:2, 6:3.
Тенис (Фото: pixabay)

Тенис (Фото: pixabay)

Ђоковић jе рутински, после непуна два сата игре, по великоj врућини савладао 92. играча света, показуjући да чврсто гази ка одбрани титуле на Вимблдону. Српски тенисер jе само на почетку меча допустио противнику да води игру - што jе резултовало вођством Ниjеминена од 2:0, да би потом успешно наштеловао "нишане", вратио бреjк и до краjа контролисао сет. Први рекет Србиjе jе у другом делу игре рано дошао до бреjка предности и повео са 3:1, потом jе наставио да уjедначеним ритмом "меље" игру Ниjеминена, одузевши му сервис и у осмом гему за вођство од 2:0 у сетовима.
Прочитајте још:ПРОЗИВКЕ ЗА ЗВЕЗДУ ИЗ ЗАГРЕБА: Мамић тврди да би резервисти били појачања за црвено-белеКО ИХ ЈЕ ЛАГАО? Ево шта највише мучи експедицију Каирата, која је стигла на меч са Звездом (ВИДЕО)
Tо jе већ био краj отпора Ниjеминена коjи jе до краjа меча успео да освоjи jош само три гема, коjа су му у карjери била последња на Вимблдону. Ђоковић у трећем колу игра против Aустралиjанца Бернарда Tомића коjи jе савладао француза Пjер Иг Eрбера са 3:0 у сетовима. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА