Најновије

СИТНО: Градоначелник Ниша тврди да му је плата само 118.000, а не 273.000 динара!

НИШ - Одговорно тврдим, а постоји и документација, да je моја плата из градске касе износила 127.000, а после смањења за десет одсто, па надаље 118.000 динара. На Медицинском факултету, од новембра 2013, не примам плату - осим месечне накнаде од 6.000 динара, због ангажовања при акредитацији - а ту је и 26.000 од Клиничког центра, у којем повремено радим као кардиолог.
Зоран Перишић (Фото: Јутјуб)

Зоран Перишић (Фото: Јутјуб)

Ово је у среду, на ванредној конференцији за медије, истакао градоначелник Ниша, проф. др Зоран Перишић, демантујући спекулације о томе да је најплаћенији градоначелник у Србији, те да је прошлог јула, са заосталим дневницама, примио чак 273.000, док је његова нето зарада износила 149.845 динара. Не негирајући поменуту нето зараду, подсећа на то да се тада одбијао солидарни порез, па је добијао 127.000 динара. Каже, лане је - током првих пет месеци - из свог џепа плаћао преноћиште на службеним путовањима за себе и возача, па му је то надокнађено у јулу прошле године.
Прочитајте још:Прочитајте колико је новца потребно за пристојан живот. Да ли зарађујете толико?Срамно: Грађанима поскупљује струја, а ЕПС подиже плате запосленима!
Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА