Најновије

Додик: Напад на Вучића је напад на српски народ

БAЊAЛУKA - Напад на премиjера Србиjе Aлександра Вучића, напад jе на српски народ и на добру намеру и вољу за помирење између народа, изjавио jе председник Републике Српске Mилорад Додик поводом каменовања српског премиjера на комеморациjи у Поточарима.
Милорад Додик (Фото: Јутјуб)

Милорад Додик (Фото: Јутјуб)

Додик jе у изjави за Радио РС рекао да оваj напад говори о томе колико су Бошњаци политизовали оваj скуп што jе био и основни разлог да се други представници Срба на њему не поjаве. "Oчигледно jе да се рецимо у Сребреници никада ниjе поjавио Aлиjа Изетбеговић jер се боjао каменовања. Бошњаци су добру намеру Вучића злоупотребили, нису jе поштовали ни дочекали на прави начин", рекао jе Додик. "Жао ми jе што се то десило jер Вучић то ниjе заслужио, а jа му изражавам захвалност на доброj намери за српски народ", каже председник Српске.
Прочитајте још:Клинтон: Вучићу, хвала ти!ВУЧИЋ ПОГОЂЕН У ГЛАВУ: Погледајте напад разјарених муслимана на Вучића! (ВИДЕО)
Напад на премиjера Србиjе говори о томе да jе БиХ дубоко подељено друштво, а да jе Сребреница и политизована и комерциjализована, закључио jе Додик у изjави за Радио Републике Српске. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА