Најновије

Пао договор - Радуљица иде у ПАО!

Центар кошаркашке репрезентације Србије Мирослав Радуљица (27) прихватио је понуду Панатинаикоса и донео одлуку да у наредне две сезоне наступа за актуелног вицешампиона Грчке.
Мирослав Радуљица (Фото: ЈуТјуб)

Мирослав Радуљица (Фото: ЈуТјуб)

Шестоструки шампион Европе само је један од клубова који су током лета закуцали на врата Мирослава Радуљице а у среду је коначно успео да победи конкуренте и избори се за потпис стаменог центра. "Новости" преносе да су Атињани кренули у офанзиву у моменту када се чинило да је ангажовање српског репрезентативца немогућа мисија и да су након тога експресно постигли договор са Радуљицом. Поред Панатинаикоса у трци за Мирославом Радуљицом били су још Сакраменто Кингси, Макаби Тел Авив, Зенит из Санкт Петерсбурга али и Армани из Милана који се последњи прикључио поменутим клубовима. Момак рођен у Инђији каријеру је почео у ФМП-у из Железника а Панатинаикос ће му бити десети клуб за који ће наступати од 2005. године. Подсећамо да је Панатинаикос недавно промовисао Сашу Ђорђевића као новог тренера а потом је уговор са тим клубом потписао и Александар Павловић.
Прочитајте још:ДОБАР ПОЧЕТАК: Партизан минималном победом започео пут ка Евролиги (ВИДЕО)Српски Дејвис куп репрезентативци о предстојећем дуелу са АргентиномЕСПН: Тесла је луди научник који је правио оружје за масовно уништење, а Ђоковић га обожава!
Извор: Sportske.net

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА