Најновије

КОНАЧНО: Снима се филм по књизи "Колиба"

"Колиба“ Вилијема Пола Јанга, књига која је узбуркала читалачке страсти и поставила нове рекорде на светским топ-листама, ускоро ће бити преточена у филм холивудске А продукције.
Koрице (Фото: Лагуна)

Koрице (Фото: Лагуна)

Улогу Мека тумачи Сем Вортингтон, звезда „Аватара“, а у улози Бога видећемо Октавију Спенсер, добитницу Оскара. „Био је то дугачак и компликован пут, али морам признати да сам неизмерно срећан оним што смо постигли“, истакао је аутор романа „Колиба“. „Можда звучи себично, али веома сам узбуђен што имам ту ретку прилику да учествујем у процесу снимања. Када се снима филм по књизи, аутори често буду изостављени из реализације. Ипак, након бројних разговора са дивним људима из Холивуда, речено ми је да ће моје мишљење бити важан део филма. Имајући све то у виду, убеђен сам да ће филм верно пренети поруку и дух књиге.“ Филм режира писац и редитељ Стјуарт Хезелдин. Издавачка кућа Лагуна је 2009. године објавила роман „Колиба“ који је одмах постао бестселер. Вилијем Пол Јанг је књигу написао као дар својој деци али је уз помоћ пријатеља она пронашла пут до читалаца широм света. Шестогодишња Миси отета је за време породичног летовања, а докази да је вероватно свирепо убијена пронађени су у напуштеној колиби дубоко у дивљини Орегона. Четири године касније њен отац Мек добија сумњиву поруку, којом га неко, наизглед Бог, позива да следећег викенда дође у ту колибу.Упркос здравом разуму, он у мрачно зимско поподне стиже до колибе и враћа се у свој најгори кошмар. Оно што ће тамо затећи заувек ће га изменити. У свету у којем је вера све мање важна, „Колиба“ се рве с безвременим питањем: „Где је Бог у свету испуњеном неизрецивим болом?“ Одговори које ће Мек добити запањиће вас и можда преобразити као што су преобразили њега. Пожелећете да сви које познајете прочитају ову књигу.
Прочитајте још:(ИНТЕРВЈУ) Иван Косогор: Верујем да је једина истина та да свако бира свој путБИЧЕВИ, ЛАНЦИ, ЗАКОН И СУЗЕ: Цитати великих умова о власти!
Извор:Правда/Марија Гојковић

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА