Најновије

Ђурђев: "Српска лига" је за саборност патриотских снага

НОВИ САД - Данас је јавности представљена политичка платформа "Српска лига", нова платформа Треће Србије.
Aлександар Ђурђев (Фото: Архива - Алтернатива за Србију)

Aлександар Ђурђев (Фото: Архива - Алтернатива за Србију)

Александар Ђурђев један од аутора платформе истиче следеће: "Српска лига је политичка платформа Треће Србије која окупља државотворне, стручне и патриотске снаге у Србији. Предуго су патриотске снаге у Србији омеђене разликама и разноразним поделама, време је да се то промени. Време је за саборност, време је за Акцију"! Из Српске лиге напомињу да се залажу да после наредних избора у Скупштини и Влади раде патриоте које ће са речи и обећања прећи на дела и резултате. У документу се наводи да циљ ове политичке платформе јесте борба за легитимне државне и националне интересе који су у потпуној сагласности са вредностима и начелима међународног права. Приоритет је искорењивање популистичке културе, односно неваспитања и моралне искварености, а зарад развијања најдубљег социјалног осећаја националне одговорности за успостављање бољих основа за развој друштва, стоји у саопштењу Треће Србије. Посебно занимљив је део платформе везан за безбедност у коме се истиче да је безбедност грађана апсолутни приоритет.
Прочитајте још:ОВО МОРАТЕ ВИДЕТИ: Ивановић из „Наши“ разоткрио отровне састојке хрватских производа (ВИДЕО)Зашто је Книн пао за мање од 24 сата?
Позива се на враћање обавезе служења војног рока. Као најозбиљну претњу по државу, у Српској лиги виде стварање Велике Албаније, и напомињу да се над овом претњом не смеју затварати очи ни забијати глава у песак, већ позивају да се као народ припремимо, како бисмо у случају потребе били у стању да адекватно реагујемо и заштитимо државу и национални интерес. Правац економског развоја земље треба усмерити ка обезбеђивању стабилности и просперитета Србије, успостављању снажне српске привреде, њене постојане конкурентности и уравнотежених економских односа са западним и источним земљама, каже се у платформи. Наш задатак је да направимо прави привредни амбијент. А то значи да је српски привредник увек у предности у односу на страног, истичу у платформи "Српска лига". Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА