Најновије

ХИТ: Играјте се корупираног градоначелника на свом мобилном (видео)

Гомилање бесрамно великих свота новца, склапање нелегалних уговора, подмићивање - све су то акције које можете да остварите уз нову апликацију за мобилне телефоне инспирисане шпанским корупционшаким скандалима.
Нови хит на интернету (Фото: meigalabs.com)

Нови хит на интернету (Фото: meigalabs.com)

Апликација која носи назив „Корумпирани градоначелник“ је бесплатна игрица чији су аутори три млада Шпанца којима је ово „сатиричан начин да критикују једну негативну појаву у друштву“. Циљ игре, која је доступна за Ајфоне и Андроиде, јесте да се прикупи што више новца путем илегалних активности. „Буди добар политичар, варај и кради све што можеш док не сакупиш бесрамно велику количину новца у нашој швајцарској банци. Кради немилице!“, пише у опису игрице на веб-сајту апликације meigalabs.com. Хавијер Лопес Камба, један од креатора игрице, изјавио је за АФП да је апликација већ преузета више од 100.000 пута. „Сваког дана се на телевизији појави нека нова корупционашка афера“, навео је 26-годишњи Камба, објаснивши да су готово сви сценарији игрице инспирисани „реалним догађајима“. Он је додао да ће игрица стално бити ажурирана новим примерима из свакодневног живота. Ипак, творци игрице су пазили да се од евентуалне тужбе заштите клаузулом о одбијању одговорности: „Свака сличност са стварним особама је случајна“.
Прочитајте још:ОВО ЋЕ ПРОМЕНИТИ СВЕТ: Прави се „руски Виндоуз“!?СТИЖУ 2020! „Супертелефони“ ће променити наше животеУпозорење „Firefox“ корисницима: Заштитите се!
Извор: rs.sputniknews.com    

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА