Најновије

Клинтонова осуђује Трампа због изјава (ВИДЕО)

ВАШИНГТОН - Најизгледнија кандидаткиња Демократске странке на председничким изборима у САД Хилари Клинтон осудила је републиканског ривала и бившег присталицу Доналда Трампа због његовог неукусног вербалног напада на једну новинарку, изјавивши да је Трамп „баш претерао”.
ХилариКлинтон (Фото: ЈуТЈуб)

ХилариКлинтон (Фото: ЈуТЈуб)

„Мислим да је тај човек баш претерао. Његов коментар је био увредљив, нечувен...бирајте придев који год хоћете”, рекла је Клинтонова у обраћању присталицама у Њу Хемпширу, а пренела је агенција АФП. Трамп је на републиканској председничкој дебати на ЦНН-у 6. августа рекао да је једна од модераторки Мегин Кели била груба према њему у постављању питања јер је имала менструацију. Амерички бизнисмен је навео како је Келијева „једноставно неко за кога он нема нарочито поштовање” и како се „могло видети како јој крв навире на очи и одакле све не”, што је изазвало буру негодовања и међу његовим партијским колегама.
Прочитајте још:ПОДСТИЧУ РАТ: Американци дају украјинској војсци пола милијарде долара помоћи!УКРАЈИНА СПРЕМА ОПШТИ НАПАД: Генералштаб одобрио својим јединицама „употребу артиљерије“
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА