Најновије

СТРАВИЧНА СМРТ НА КОРИДИ: Млади бик пробуразио човека у Шпанији! (ВИДЕО)

Видео који је направио посматрач на летњем фестивалу у Шпанији приказује тренутак у ком је млади бик напао и убио човека (29), што је четврта смрт на овом фестивалу у року од три дана.
Превише се игао (Фото: ЈуТјуб)

Превише се игао (Фото: ЈуТјуб)

Мигел Руиз Перез (29) је учествовао у шоу у ком у Лерину наступају атлете који се називају рекортадори. Они се надмећу са биковима избегавајући њихове нападе у последњем тренутку. Док се надигравао са биком, оклизнуо се и пао у покушају да побегне. Тада га је бик пробо роговима, па је неколико секунди остао заробљен између бика и ограде, а тек онда, кад је већ било касно, покушали су да му помогну. На снимку се види и како Переза односе како би му указали помоћ. Након тога је пребачен у локалну болницу, али је тамо проглашен мртвим. Власти овог града сада разматрају да ли да обуставе овај једнонедељни фестивал. Перезова смрт четврта је смрт коју је изазвао бик у последња три дана на летњим фестивалима широм земље. До сада су, само у јулу и августу, током фестивала у овој земљи бикови усмртили седморо људи. Погледајте снимак на ком се види напад бика:
Прочитајте још:ЗАРАТИЛИ ЗБОГ ИЗБЕГЛИЦА: Баварска оптужила Аустрију да пропушта мигранте у Немачку!АМЕРИЧКИ ГЕНЕРАЛ ПРИЗНАЈЕ: Армија САД је разбијенаНОВА ПРОВОКАЦИЈА: Северна Кореја „напала“ Јужну – Америка интервенисала
Извор: independent.co.uk

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА