Најновије

МРАЧНА СТРАНА ИНТЕРНЕТА: Овде можете наручити убиства, крађе, експерименте на живим људима..!

Иако многи то не знају постоји део интернета који је скривен од погледа просечног корисника и коме је веома тешко приступити. Зове се Дубока мрежа (Deep Web) и претпоставља се да је чак 500 пута већи од ''видљивог'' Интернета.
Мрачна страна интернета (Илустрација: Правда)

Мрачна страна интернета (Илустрација: Правда)

То је опасно, страшно, а понекад и илегално место. Ако не знате шта радите, не би требало да га посећујете, а ако то ипак желите мораћете да преузмете посебан претраживач да бисте му приступили. Ипак, пре него што се одлучите на тај корак, прочитајте 5 ствари које морате да знате о "мрачној страни интернета".

1. Продаја банковних картица

Атлантик кардинг је локација на Дубокој мрежи на којој се могу купити информације о туђим кредитним картицама, адресама и сличним приватним информацијама. Цене се крећу између 5 и 80 долара. Што више платите боље ћете информације добити.

2. Крађа

Батери бутлегинг је место на којем можете наручити од професионалног клептомана да за вас украде жељени предмет. Једноставно му платите у Биткоинима и он, када украде предмет, као доказ обављеног посла објави фотографију предмета који сте наручили.

3. Наручивање плаћених убица

На овом месту има и више локација на којима се може наручити чак и плаћени убица. Посао се плаћа у Биткоинима, а просечан "посао" кошта од 25.000 евра, док горња цена за богате жртве не постоји. Наручилац и убица остају анонимни, а жртва не може бити млађа од 16 година нити политичар на водећој позицији без обзира о којој се земљи ради.

4. Продаја илегалног оружја

ЕА је страница на којој је могуће купити оружје које се доставља искључиво на подручју Европске уније. Ипак, овде се не може наручити и муниција.

5. Експерименти на људима

Лекари, студенти медицине и медицинско особље раде грозне експерименте на људима који укључују изгладњивање, заразу болестима, тестове толеранције на бол, стерилизације... Жртве су им углавном бескућници које држе у ћелијама у напуштеним складиштима и зградама, пише Тафкаталог.
Прочитајте још:
Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА