Најновије

СНС: Пајтићу зашто се плашиш избора

Српска напредна странка, реагујући на изјаве лидера ДС Бојана Пајтића о изборима и МУП-у уверена је да се он у ствари плаши избора и пита га докле мисли да као премијер Војводине врши притисак на држване органе.
Српска напредна странка (Фото: СНС)

Српска напредна странка (Фото: СНС)

"Грађани Војводине били би веома задовољни када би Пајтић уложио бар део енергије и урадио било шта корисно за њих, од оне силне енергије коју троши на своје медијске наступе, који се, додуше, на крају увек заврше фијаском и бруком", констатује СНС у саопштењу. Напредњаци Пајтићу постављају и питање "чега се више плаши - тога шта о њему мисле његове страначке колеге из Демократске странке или шта о њему говоре грађани Војводине?" У реаговању на Пајтићеву изјаву да је Министарство унутрашњих послова Србије партијска институција, СНС га подсећа да од 2012. године не важи "начело Демократске странке - кадија те тужи, кадија ти суди", и да надлежни државни органи не добијају смернице у обављању свог посла из централе владајуће странке, како је то био случај са ДС, него су слободни и независни у обављању свог посла и то раде искључиво на основу закона и Устава".
Прочитајте још:Пајтић: Вучић ће се изненадити резултатима избора, МУП је партијска институцијаИВАНОВИЋ: „Издржаћу, водим борбу за достојанство Срба на КиМ“
Извор: Блиц  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА