Најновије

СКАНДАЛ НА ИЗБОРУ ЗА МИС РУСИЈЕ: Мисица се бави проституцијом, а директор агенције тврди да је невина

Избио је скандал на избору за мис "Национална Круна Русије". На сајту пројекта појавила званична изјава организационог одбора да дисквалификује кандидата за победу из Нижњег Тагила, Кристину Манкову. Организациони одбор је сазнао да је девојка, упркос називу титуле, ангажована у активностима, неприкладним за избор , другим речима, проституцији.
Кристина Маланкова (Фото: tvzvezda.ru)

Кристина Маланкова (Фото: tvzvezda.ru)

Како је саопштио званични сајт такмичења, Организациони одбор за ревизију избора рекао је да Кристина Манкова води неморалан живот, и пружа сексуалне услуге за новац. Она је више пута путовала у Сочи и у село Головинка и тамо је пружала сексуале услуге локалном бизнисмену, тако да је уклоњен из такмичења "Национална Круна Русије", саопштили су организатори конкурса. Према речима директора нижнетагилске модне агенције и организатора конкурса "Мис Нижниј Тагил - 2015." Александра Черноголова, Кристина је оклеветана "ради чистог ПР-а. "Још увек је девица", каже Черноголов. Он сматра да је писањем, да је она проститутка, председник организационог одбора само покушавао да "рекламира" конкурс. Честа путовања Кристине у Сочи Черноголов објашњава чињеницом да родбина девојке живи тамо. Кристина Манкова намерава да своју част брани на суду.
Прочитајте још:РЕГИОН СЕ ТРЕСЕ ЗБОГ ХАПШЕЊА СОРАЈИНЕ ДРУГАРИЦЕ: Старлете за ноћ од 500 до 5.000 евраСТАРЛЕТЕ ИМ УНИШТИЛЕ БРАК: Детаљи развода Аце Лукаса и Соње Вуксановић
Извор: tvzvezda.ru/за Правду превео Илија Вуксановић  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА