Најновије

ДС диже тужбу против Вучићевића - Пајтић није на одмору у Хрватској!?

БЕОГРАД - Демократска странка саопштила је данас да ће уредник једног медија, који је, како тврде, објавио неиситне о летовању лидера ДС Бојана Пајтића и његове породице, то морати да објашњава пред судом.
Демократска странка (Фото: ДС Инђија)

Демократска странка (Фото: ДС Инђија)

Не наводећи о ком медију је реч, ДС каже да "уредник једног таблоида измишља боравак у хотелима у којима председник Демократске странке (ДС) Бојан Пајтић никада није боравио и баснословне вечере које Пајтић никада није појео". "Ни то није било довољно, па је решио да свим тим лажима обележи и целу породицу Пајтић. То ће морати да објашњава пред судовима", наводи се у саопштењу Информативне службе те странке.
Прочитајте још:Кустурица: Били смо под Титом, зашто не би и под НАТО-ом!?СРБИ, ЗА ОВО СЕ МОРАТЕ БОРИТИ: Погледајте шта кажу наша деца са окупираног Космета (ВИДЕО)
ДС критикује што надлежни ћуте, оцењујући да је "страх режима од пада рејтинга велики и да због тога морају да се блате они који предстваљају алтернативу". Подсећамо, текстове о одмору Пајтића у Хрватској је објавио лист Информер на чијем челу се налази као уредник Драган Ј. Вучићевић. Информер је писао да се Пајтић одмара на Брионима, а ДС демантује да је њихов председник био у луксузним хотелима, али не објашњава да ли је Пајтић заиста на одмору у Хрватској. Извор: Танјуг / Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА