Најновије

ОСРАМОЋЕНИ ОТАЦ ТАМАРЕ ЂУРИЋ: Много ме је срамота, плачем и пијем лекове за смирење!

Старлета Тамара Ђурић направила је огромну пометњу уласком у ријалити, а у Смедеревској Паланци сви причају о пороцима и скандалима које је правила као тинејџерка, а то наставља и на Фарми. Њен отац Предраг осрамоћен је понашањем своје ћерке и открива да је и њеном "моћном" дечку одржао лекцију
Тамара (Фото: ФБ)

Тамара (Фото: ФБ)

"Нисам био за њен улазак у Фарму и велика је срамота то што је радила са тим дечком Радетом. Ја сам са Косова, трудио сам се да васпитам децу како треба, али ето... Ја сам волео да се она доказује радом, као ја што сам радио са својом супругом, али она је изабрала тај пут", рекао је отац старлете. Предраг је веома разочаран понашањем своје љубимице. "Разочаран сам њеним понашањем у Фарми, звао сам и тог њеног дечка Макарону и свашта сам му рекао. Прекидам контакт са њом, а и ту Фарму више не гледам. Ја сам као родитељ веома осрамоћен и разочаран. Кад бих могао да је извучем одатле, али она више није малолетна, он води бригу о њој, он ју је и подржао у томе да уђе и да се срамоти", каже старлетин отац. Предраг не крије и да је Тамара као мала била несташно дете и да га је срамота свега што се дешава. "Мене је она у суштини највише разочарала када је кренула са тим човеком Макароном. Ето, поред њега, каже, има и "ламборгини" и "порше", а и ја да сам могао, ја бих јој то створио, али, ето, нисам, ја сам улагао скромно у њу, а он је почео много да улаже. Што се тиче мајке, оне су у добрим односима. Она је веома емотивно дете, све би дала за мајку. Тамара је само у афекту неке теже речи знала да каже. Њена мајка је предивна жена, није никада насртала на њу, ја сам је кажњавао до дванаесте-тринаесте године. Каишем, богами! Много ми смета што се скида свуда. Рекао сам јој, ако желиш да ме убијеш, убићеш ме својим лошим понашањем. У нашу кућу улазе пријатељи, угледни људи, нас је јако срамота да они гледају како се моја ћерка понаша." Несрећни отац открива и да је због ћерке завршио на лековима. "Моја супруга је преплакала целу ноћ након оне сцене са Радетом, пијемо "бромазепаме", не знамо више каква нас је срамота снашла. Када изађе, имаћемо озбиљне разговоре. Ја сам предње зубе иступио говорећи јој шта је карактер и шта је васпитање. Међутим, моју кћерку, изгледа, нажалост, васпитава друштво, као и већину данашњих девојака", закључује Ђурић.
Прочитајте још:Тијана Ајфон: Прете ми убиством због секс-снимака са државним функционеромОВО СУ СВИ ЧЕКАЛИ: Гола Станија у туш кабини! (ФОТО 18+)
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА