Најновије

Тамара Ђурић варала дечка с генералом полиције Симићем

Након само две недеље од разоткривања афере између Сергеја Трифуновића и учеснице ријалитија „Фарма“, Тамаре Ђурић,  откривена је још једна старлетина „љубавна комбинација“. Наиме, Ђурићева је свог богатог дечка Дејана Палића варала и с бившим начелником саобраћајне полиције Драгишом Симићем Симкетом!
Тамара Ђурић (Фото; Фејсбук)

Тамара Ђурић (Фото; Фејсбук)

Тамара и Драгиша су били у емотивној вези месец дана, а започели су је кад је старлета оставила Дејана Палића након бурне свађе. Није јој требало много времена да падне на шарм старијег, искусног и моћног вука. Симић је Тамару спазио на једном београдском сплаву, допало му се како изгледа и замолио је пријатеља да оде до њеног сепареа и позове је да седне с њим. Одмах је пристала, попили су пиће, мало причали, на крају се поздравили и Тамара је отишла кући. На путу до стана неколико пута ју је заустављала полиција, због алко теста, а кад је стигла испред зграде, тамо је била полицијска патрола, а из аутомобила је изашао Симић! Било јој је драго што га види, задржали су се у разговору неколико минута, на крају се пољубили и договорили да се сутрадан виде на ручку. Од тог дана су почели да се виђају. Дао јој је чак и „бентли“ да вози, а сликала се и с његовом капом. Тамарина и Симкетова авантура трајала је само месец дана јер се она врло брзо помирила с бившим дечком. Неколико дана се паралелно виђала с Палићем и Симићем, а кад је поново учврстила везу с бизнисменом, прекинула је сваки контакт с полицијским генералом. Остала је само фотографија са шапком за успомену.
Прочитајте још:Ево зашто Кристијан није признао сина Лазара 20 година!У ПОРНО ИЗДАЊУ: Душица Грабовић решила да направи каријеру! (ВИДЕО 18+)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА