Најновије

ДВЕРИ УПОЗОРАВАЈУ: Геј пропаганда улази у српске школе и вртиће!

БЕОГРАД - Грађани Србије треба да знају да је процес промоције и наметања хомосексуалне идеологије нашем друштву поприлично поодмакао. Геј парада више није главна тема промотера идеологије хомосексуализма у Србији - они иду даље, стоји у саопштењу покрета Двери.
Бошко Обрадовић - Двери (Фото: dverisrpske.com)

Бошко Обрадовић - Двери (Фото: dverisrpske.com)

Прво су у многим школама у северној Србији војвођански просветни аутономаши покренули тзв. сексуално образовање у оквиру којег се хомосексуализам представља као нешто нормално и природно. На тај начин најпре желе да уђу у наше школе и вртиће, и ускоро ће геј парадирање проћи кроз цео наш школски систем, поручују из овог покрета. Прошле године су у свим Центрима за социјални рад и свим Полицијским управама у Србији вршене обуке за промоцију и заштиту геј идеологије. Ове године организатори тзв. Недеље поноса иницирали су низ нових законских решења којима ће се ићи на легализацију хомосексуалних бракова и дозвољавање усвајања деце таквим паровима, наводи се у саопштењу Двери. На крају, круна њиховог освајања нашег друштва ће бити доношење закона о тзв. говору мржње којим ће се кажњавати свако ко се јавно противи или критички односи према хомосексуализму и њиховој идеологији. Ово наметање хомосексуализма нашем друштву можемо да решимо једино тако што ћемо да их политички победимо. Они ово не би ни могли да промовишу да немају политичку подршку и заштиту владајућег режима, поручују из Двери.
Прочитајте још:ДАЧИЋ У СТРАХУ ОД ЕУ: Не смемо да извучемо дебљи крај!ЕУ БРАНИ ГРАНИЦЕ: Србија ће ипак извући „дебљи крај“
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА