Најновије

Тасовац: Милановић увредио и ЕУ и Хрватску

ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ – Министар културе и информисања Иван Тасовац оценио је данас да су покушаји ниподаштавања Србије, банализовање избегличког проблема и вулгарне поруке са расистичким призвуком хрватског премијера Зорана Милановића увреда за Србију, али и за Европску унију и све њене чланице, па и за саму Хрватску.
Тасовац (Фото: ЈуТЈуб)

Тасовац (Фото: ЈуТЈуб)

„У ситуацији у којој је највећи изазов за Евроспку унију од њеног оснивања, као и за Балкан после трагичног распда Југославије, било би испод сваког не само политичког, већ и културног модела јавног говора узвратити на приземни речник хрватског премијера”, рекао је Тасовац у Горњем Милановцу. Министар је додао да као одговорни актер решења, Србија неће упасти у замку повратка у прошлост и изразио уверење да је слобода кретања капитална вредност, као и да се слобода духа не може зауставити географским границима, нити границима у глави.
Прочитајте још:СУКОБ УЖИВО: Потпредседници влада Србије и Хрватске укрстили су ставове о ситуацији на граничном прелазу БатровциВучић упутио писмо званичницима EУ због затварања границаДАЧИЋ: Хрватска против нас води трговински рат и економску агресију
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА