Најновије

Поповић: Песница "Отпора" је један од најготивнијих српских брендова

БЕОГРАД - Срђа Поповић, један од најконтроверзнијих српских политичких активиста, познат као "први човек Отпора", односно, организације која носи назив Канвас, дао је интервју за лист Недељник у којем тврди да је "песница Отпора" један од највећих, односно, како Поповић каже, најготивнијих светских брендова.
Срђа Поповић (Фото: ЈуТјуб)

Срђа Поповић (Фото: ЈуТјуб)

Поповић, ни мање ни више, него песницу Отпора пореди са Новаком Ђоковићем. "Од два милиона грађана ове земље који су под њеним барјаком збрисали Милошевића, песница је постала инспирација младим људима који се широм планете боре против лудила. Свидело се то дежурним нарикачама или не, и уз извињење ајвару и кајмаку - та песница је уз Нолета наш најготивнији светски бренд." - каже Поповић за Недељник. Подсећамо, Поповић се бави тзв. "ненасилним револуцијама", односно, ненасилним методама свргавања режима широм света, а последњи његов активизам је забележен током "арапског пролећа". Тешко је закључити на који начин се у Поповићев доживљај песнице "Отпора" и "ненасилних метода" уклапа "арапско пролеће" као нешто најкрвавије и најмонструозније што се десило у свету у последњих неколико година.
Прочитајте још:ПРОРОЧАНСТВО НАЈЏЕЛ ФАРАЏА: У Европи почиње грађански рат! (ВИДЕО)Обрадовић: Вучић је раније подносио кривичне пријаве против Цветковића, а сада… (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА