Најновије

ТУЧА У ПАРОВИМА, СЕВНУЛО И У ГЛАВУ: Ево на шта су Јелена и Сашка личиле после обрачуна! (ФОТО)

Продукција ријалитија "Парови" укућанима је пустила снимак на ком се види како је Сашка Каран олупала јаје о главу Јелене Голубовић. Чим се прилог завршио, Јелена је устала и чашу са пићем просула Сашки у лице.
Јелена Голубовић после инцидента са Сашком (Фото: ТВ Хепи)

Јелена Голубовић после инцидента са Сашком (Фото: ТВ Хепи)

Тог тренутка настао је хаос. Сашка је кренула за Јеленом и почеле су да се вијају по вили. Певачица је узимала све што јој падне под руку и просипала на редитељку. Само неколико укућана су устали да их раздвоје док су остали седели мирно и због тога су касније кажњени одузимањем хране за вечерас. "Друштво, да вам кажем... Пошто је Јелена Голубовић поквасила моју бубицу, молим продукцију да је казни јер ја њену бубицу нисам поквасила", рекла је Сашка када су се мало смириле. На целу ситуацију реаговала је и Мира Шкорић која је прозвала све мушкарце који су седели мирно и нису покушали да раздвоје ове две изнервиране жене. "Ја сам у шоку. Сви ви назови фрајери седите и не покушавате да раздвојите њих две. Јел ово шоу? Ово је бре брука и срамота", рекла је она. Због непоштовања продукције, и Сашка и Јелена су добиле казну. Јелена је кажњена са 150 евра, док је Сашка кажњена са 300 евра и одласком у изолацију.
Прочитајте још:Ово је отац Кристијана Голубовића: Њихова потресна животна прича је невероватна (ФОТО)МРАЧНЕ ТАЈНЕ ЛЕПОМИРА БАКИЋА: Откривена преписка са трансексуалцем а онда пале и претње! (ФОТО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА