Најновије

Ивица Дачић: Пуцају на мене истим метком

У то време Радуловић није био у белој књизи организованог криминала, а кривична пријава је подигнута тек 5. фебруара 2011. године. Зашто се све чувало и припремало за злоупотребу и уцењивање, пита се бивши министар полиције.
Дачић (Фото: consilium.europa.eu)

Дачић (Фото: consilium.europa.eu)

Овде нема ничег новог, ово је све већ виђено и сто пута се пуца на мене истим метком, изјавио је Ивица Дачић поводом објављивања тајних снимака до којих су дошли новинари Мреже за истраживање криминала и корупције о сусретима Родољуба Радуловића са некадашњим челним људима српске полиције.
"Овде није реч о тајном састанку већ тајном снимању. Уместо да штите и контраобавештајно покривају министра МУП-а, заменика премијера и члана Савета за националну бедбедности, они га тајно снимају. И не обавештавају ме да је он сумњива личност, а келнера избацују јер не пролази безбедносну проверу. У то време он није био у белој књизи организованог криминала, а кривична пријава је подигнута тек 5. фебруара 2011 године. Зашто се све чувало и припремало, за злоупотребу и уцењивање?! Ако си са мном, онда си добар, ако ниси онда ћеш бити мета напада. Овде нема ничег новог, ово је све вец виђено и сто пута се пуца на мене истим метком. Све ово има и полиција и БИА и тужилаштво, а циљ је сада, што су и најавили, да падне Вучићева влада. Још један промашај", изјавио је Дачић.
Снимци на којима се виде бивши министар полиције Ивица Дачић, његов шеф кабинета Бранко Лазаревић, државни секретар Вања Вукић као и Ивица Тончев у друштву Радуловића настали су током 2008. и 2009. године.
Прочитајте још:
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА