Најновије

ПИТАЛА САМ НАЈБОЉЕГ ДРУГА ДА МИ УЧИНИ УСЛУГУ: Скинуо ми је гаћице и почео да ме љуби тамо доле...

Увек сам знала да ћу први секс имати са неким до кога ми је заиста стало. Нисам била од оних на које је утицало друштво или шта ће други рећи. Желела сам да то буде заиста нешто посебно. Проблем је био што нисам знала ама баш ништа о сексу.

Илустарција (Фото. Јутјуб)

Мама је увек била срамежљива и код нас у кући је секс био табу тема. Све што сам иоле знала било је кроз неке филмове и серије. 
Младена сам упознала када сам имала 15 година и то је што се каже била љубав на први поглед. Од првог дана смо били нераздвојни и некако сам временом почела да осећам неописиву жељу да спавам са њим. Ипак, заједно са мојом жељом, растао је и страх да ћу се избламирати, да ћу урадити нешто погрешно због чега ће ме он оставити, а то никако нисам могла да дозволим. 
Зато сам смислила план - прво ћу постати колико толико искусна, па ћу онда спавати са Младеном. 
Наравно, за то ми је био потребан неко у кога сам имала поверење, а ко ће опет хтети да ми "учини услугу". Избор је пао на мог најбољег друга Николу. 
Никола и ја се познајемо још од вртића и заиста смо заједно прошли све и свашта. Не гледам га као брата или рођака, већ заиста као најбољег друга који ми је увек помагао као и ја њему. Међутим, када сам му изнела свој план, нисам наишла на позитивну реакцију. Никола је био убеђен како претерујем и да би само требало да се препустим са Младеном, али ја нисам ни желела да чујем за то. Рекла сам му да ћу то урадити са њим или са неким другим, и тад је променио мишљење. 
Неколико дана касније сам отишла код њега кући (његови су били код неких пријатеља). Направио је романтичну атмосферу, упалио свеће и пустио музику. Села сам на кревет, а он ми је нежно раздвојио бутине и пољубио "тамо доле", преко гаћица. Осетила сам као неку благу вибрацију. Потом их је скинуо и полако ушао прстима. Сећам се да ми је прошло кроз главу како ми уопште није непријатно што је то он, а не Младен и само сам се опустила. 
Када је све прошло, спремио ми је тост сендвич и дао сок од поморанџе. Причали смо о неким сасвим необавезним темама, као да пре само неколико минута нисмо гужвали чаршаве. 
Са Младеном сам спавала недељу дана касније. Није ни приметио да нисам невина јер је и сам знао како код неких девојака крварење може потпуно и да изостане први пут. Било је одлично, не могу да се жалим, али ми је Никола и даље био у глави. 
Питала сам га да поновимо "дружење", али није желео ни да чује за то и некако се одмах после потпуно удаљио од мене. Колико год да нисам могла да нађем замерку вези са Младеном, на Николу сам мислила 24 сата дневно и то сам решила и да му кажем. 
Колико сам била срећна када ми је рекао да се и њему дешава то исто. Удаљио се јер није желео да омета моју и Младенову срећу, али сада је све било другачије. Схватили смо да је заправо наше дугогодишње пријатељство прерасло у нешто много више. 
Није крио да му је сметало што сам спавала са Младеном, али је обећао да ће се искулирати и да ми неће пребацивати ни за шта. 
Са Младеном сам наравно раскинула, а Никола и ја смо и даље као везана цревца, обожавам га и много ми је драго што је баш он био мој први. Погледајте ОВДЕ, стриптиз ФИФА девојке се скидају до голе коже! (ВИДЕО 18+) Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА