Најновије

ДАЧИЋУ ПРЕКИПЕЛО: Ружићу, смири се, или летиш из СПС!

Потпредседник социјалиста Бранко Ружић на корак је од избацивања из партије.

Бранко Ружић и Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

Извор за исти лист из СПС открива да је Ружић директно од страначког шефа Ивице Дачића добио својеврсни укор пред искључење, јер је изазвао прави земљотрес у владајућој коалицији због изјаве да му је циљ да се бори против најјачег у земљи, односно премијера Александра Вучића.

Разговор у четири ока

- Ружић се засад провукао. Дачић му је јасно ставио до знања да му је ово последња шанса и да ће наглавачке летети из СПС ако направи и најмањи фаул - каже саговорник за исти лист близак врху СПС.
И сам лидер социјалиста јуче нам је рекао да размишља о рокадама.
- Ако се ово настави, биће кадровских промена. Нисам још стигао да разговарам с Ружићем у четири ока, али планирам свакако - изјавио је Дачић.

Примирио се

Ружић је и јуче наставио да ћути, па није одговарао на наша питања о евентуалној смени или искључењу. Ниједан орган СПС још није расправљао о „случају Ружић“, а Новица Тончев, који је као члан Председништва прошао страначко дисциплиновање, каже да очекује да и „кривци“ за нове потресе буду третирани исто.
- Очекујем да се сви који су давали изјаве последњих дана исто појаве пред Статутарном комисијом као што сам се ја појавио. Мислим на све који су били на том састанку чији састав наш статут не познаје. Према Статуту, СПС има председника, главни одбор, извршни одбор и председништво, а то београдско или мини председништво наш статут не познаје - поручио је Тончев. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА