Најновије

ОВАЈ СНИМАК ИЗАЗВАО ЈЕ ХАОС НА ЗАПАДУ: Путине, шта је ово?! (ВИДЕО)

Да ли Владимир Путин развија научно-фантастичну технологију, питају се британски медији који објављују снимак на ком се види „научник који се телепортује“ на путу пуном аутомобила.

Да ли Владимир Путин развија научно-фантастичну технологију? (Фото: Јутјуб)

На, како га називају, језивом снимку, види се човек обучен у одећу која подсећа на ону коју научници носе у лабораторијама и телепортује се на путу – што подгрева тврдње да је Путин развио технологију знану само у научно-фантастичним филмовима.
На спорном снимку види се камион који на путу покушава да избегне ову „бизарну појаву“.
Мушкарац у мантилу наставља својим путем потпуно несвестан да је управо могао да буде жртва несреће.  Неки људи, пише данас „Дејли стар“, овај видео сматрају доказом да Русија развија футуристичку технологију захваљујући којој ће научна фантастика постати стварност. Инцидент са снимка наводно се догодио још 2012, али се од недавно често врти на Јутјубу. Неки сада тврде и да је Путин успео да направи уређаје за телепортовање, пошто је одобрио значајна средства за равој технологије у јуну. Ако се покаже да су Руси направили справе за телепортовање, то се, оцењује „Дејли стар“ дешава у правом тренутку, пошто је недавно, почетком ове недеље, један руски телевизијски канал упозорио Русе да се спреме за могући нуклеарни напад САД. Сву шалу на страну, подсећамо да се у Русији одржава вежба цивилне заштите коју је покренуло министарство за ванредне ситуације широм земље учествовати 40 милиона људи. Погледајте видео: Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА