Најновије

СИРИЈСКИ АНАЛИТИЧАР ТВРДИ: Ако САД нападну сиријску војску, то је почетак Трећег светског рата!

Сиријски новинар и политички аналитичар, Кеворк Алмасиан, коментарисао је прекид сарадње између САД-а и Русије по питању Сирије, и истакао да прекид сарадње ништа не значи јер никакве сарадње до сада није ни било.

Атомска бомба (Фото: ЈуТјуб)

Он сматра да су Американци били присиљени да прекину формалну сарадњу с Русијом због "срамоте пред савезницима, нарочито на Блиском Истоку, јер њихова стратегија не функционише у Сирији".
Америчка политичка коментаторка са пребивалиштем у Паризу, Дајана Џонстон истиче да су САД од почетка имале за циљ да елиминишу независну власт у Сирији, али како се показало да то неће моћи, сада наступају са новом стратегијом која се "једноставно своди на уништавање Сирије".
У погледу тренутне напетости око Алепа и информација да би САД могле да изведу нападе на положаје сиријске војске, Алмасиан је коментарисао: "За сада су то само медијске спекулације. Међутим, уколико Американци заиста крену у напад на сиријску војску, мислим да би то био Трећи светски рат. Заиста, ово није претеривање". Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА