Најновије

ТАДИЋ, "ЧЕДА ХОЋЕ ВЛЕСТА СА ВУЋИЋЕМ": Јовановић одговара, "рушиш ме са Шешељом"!

Председник СДС Борис Тадић сматра да опозиционе партије не би требало да са ДСС и ЛДП уговарају заједнички наступ на председничким изборима јер је, како тврди, тим странкама циљ сарадња са СНС.

Чеда и Тадић (Фото: ЛДП)

Оне странке које мисле да сада или после избора могу сарађивати на локалном нивоу са СНС, што се мене тиче, не долазе у обзир за заједнички наступ на председничким изборима. Ја ћу се консултовати и даље, али у овом тренутку не видим разлог да позовемо ДСС, јер он очигледно жели да колаборира с владајућом странком. Видим, на моју велику жалост, то исто понашање и код ЛДП - поручио је Тадић, који ове недеље намерава да организује састанак опозиције.
Поводом Тадићеве изјаве, Либерално-демократска партија се огласила сапштењем у ком је оцењено да су критике лидера СДП „неодговорне, штетне и неискрене“.
Такође, у ЛДП тврде да их у исто време нападају и Шешељ, и Дачић, и Тадић, и Радуловић, „који су више сарађивали међусобно него ЛДП, који никада са њима ништа није ни имао“.
- Тадић зна колико је лакше нападати ЛДП са Шешељем и Дачићем него нас подржати када бранимо дигнитет Србије, штитећи амбасадора Европсек уније, како од десничара, тако и од странака данас блиских Тадићу. Зато нека сада ћуте, као што су ћутали у петак - поручује  Либерално-демократска партија. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА