Најновије

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА ПОРУЧИО: Зоран Живковић да престане да се бави премијером и његовом породицом!

Покрет социјалиста поручио је вечерас лидеру Нове странке Зорану Живковићу, "демократи у покушају, председнику владе у покушају, виноградару у покушају и његовој цензус коалицији", да престану да се баве Александром Вучићем и његовом породицом и Српском напредном странком.

Зоран Живковић (Фото: Јутјуб)

- За промену би требали да одговоре и објасне грађанима Србије одакле им велелепни, нелегални, станови изграђени на врачарским пашњацима и фрушкогорски виногради? - наведено је у саопштењу.
ПС сматра да је понижење за све грађане Србије да се јави један Зоран Живковић и тражи изборе, јер је његов удео у политичком животу и бирачком телу раван статистичкој грешци и да "изгледа да је опозиција спала на једног Живковића, човека у покушају, да говори у њено име".
- Господине Живковићу, грађани Србије нису заборавили да сте на превару, заједно са својим пријатељима из Демократске странке, којој сте тада припадали, отели 41 милион динара из државне касе за непостојећи засад винограда - навео је ПС.
- Господине Живковићу, вратите отето па онда можете да будете и председник Србије у покушају! - каже се у саопштењу.
Председник Нове странке Зоран Живковић изјавио је данас да ће до краја овог месеца или почетком децембра бити познат кандидат опозиције за председничке изборе у Србији. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА